Single post

Какво точно трябва да знаем за премахването на косми с лазер

Точно какво трябва да знаем за премахването на косми с лазер
Нежеланото по-голямо окосмяване по тялото абсолютно винаги е бил лош сън на жените днес.

лазерна епилация

Нежната част от населението, за да стане с много нежна и прекрасна кожа, се подлага на зашеметяващи методи, за да се отърве от космите.
В битката с тях са в играта абсолютно всички начини – самобръсначки, кола маска, устройство за епилиране и други методи.


В древни времена жените са използвали кремък, смола, течен карамел, пчелен мед и често смес с арсеник или гасена вар, като често оставяли тежки следи по кожата.

В наши дни точно тези начини са както минало, хем нещата не са се променили значително.

Слабите страни му за съжаление са, както също добре знаете, е в това, че много скоро на 2-рия ден малките косъмчета поникват и след продължителното му приложение те се превръщат в много по-черни, дебели и нагъсто.

Кои са най-използваните методи за епилация?


С най-голям дълготраен резултат са методите, с които косъмчето се премахва заедно с корена. Кола маската и епилаторът дават този резултат. И 2-те процедури за съжаление са свързани с остра болка и време от деня.

Маската за махане на косми почти винаги се получава перфектно, щом е приготвена от добър козметик в удачно за тази цел студио. Този проблем струва време и много пари. В лични условия несъмнено може да се прави, но не всички дами успяват да се справят със задачата.

Когато се отнася до лазерната епилация, тя се извършва у дома и е нужно да се заредите с търпение, свободно време и място, където косъмчетата безпроблемно да падат и веднага след това да са почистени.

Като ясно се вижда, повечето от тези начини притежават своите собствени плюсове, но и имат немалки недостатъци, а на края космите не спират да си изникват и да изискват от нас още през няколко дни да ги премахваме.

Реалното, което трябва да знаете малко преди да започнете лазерна епилация е, че е необходимо косъмчетата да не са махани от коренчетата най-малко три-четири седмици преди посещението. Всъщност, колкото по-силен е самия косъм или много по-гъсто окосмяването, толкова по-добър е резултатът след малко на брой процедури.

И да, няма как нещата да се случат с вълшебство точно след едно-две посещения, медицината още не е достигнала до толкова голямо ниво.
Необходими са поне 6 посещения, за да се премахне окосмеността и ефектът да се задържи за дълго време.

Преди да отидете на лазерна епилация, косъмчетата трябва да са обръснати. Задължително трябва да бъдете компетентни с процедурата от част на експертите, които сте избрали да посетите.

Ако центърът за епилация с лазер, който сте харесали, е много коректен и надежден, то специалистите в него никога няма да ви излъжат, че методът е напълно безболезнен и ще премахне космите на 100% и завинаги.

За всякакви въпроси и отговори, които ви интересуват, се отправете към специалист дерматолог. Не се подлагайте на процедура без да сте наясно точно какво точно е и не се оставяйте да бъдете подвеждани.

theme by teslathemes