Single post

Платната, като неразделна част от интериора у дома

abstract paintingsПлатно, като част от вътрешното оформление на спалнята ви

Спалнята не е само кътче, където нанкате, но и пространство за отмора. Страшно много хора, особено хора и студенти, пребиваващи в малки апартаменти, комбинират спалнята и всекидневната в едно цяло. В такива апартаменти линията измежду спалнята и дневната се слива. Не си помисляйте, че в спалното помещение не е нужна декорацията, напротив. Реално в спалнята всеки един изкарва голяма частица от собственото си време. Ето защо тук несъмнено е необходимо да се вземе под внимание на декорацията и обзавеждането.
Платната в спалнята, а и не само там, но и в абсолютно цялото жилище, му дават Вашата лична нотка, възприятието Ви към живота, Вашата гледна точка…

Изборът на вещи в спалнята, подбирането на цвета на стената с цвета на завесите или щорите… и в този ред на мисли идва момента и за илюстрациите за декориране. Помещения без абсолютно никаква декорация за стена наподобяват на недовършени и безлични. Какви точно рисунки ще окачите в спалнята си се привежда до индивидуален привкус и, също така до мебелировката на помещението. Към новите вещи подхождат примерно абстрактните илюстрации, есенни платна, образи в черно и бяло или “SPA” изображение за стена. За избора на картина би могло да се помисли и над функционалната част на спалнята, а именно спокойния сън.

Уникална картина, като важна част от интериора на кухнята ви

На всяко едно помещение е възможно да сложим най-различни пейзажи за украса, докато красива картина в кухненското помещение по-рядко откриваме. Готварското помещение в това отношение, е трудна за украсяване – тя си има строго дефинирана роля. Помещението често е много малко и стените са почти заети изцяло, като допълнително усложнява слагането на илюстрация. Много голяма част от готварското помещение е заета от кухненски уреди, рафтове, шкафове и плот за работа, заради това в кухненското помещение няма много място за декориране. Независимо всичко, който иска да създаде комфорт в кухнята си, би могъл да направи точно това с правилните пейзажи.
Картините в кухнята не са досадни.

В уеб пространството, така и в магазините за мебели вече се предоставят голям подбор от платна с подходящ дизайн. Специално за кухнята се препоръчват снимки с мотив, като чудесно се вписва в дадената обстановка. Такива реално могат да са пейзажи на плодове и зеленчуци, бутилка вино, чай или кафе.
При закачването на картината ще трябва да вземе в предвид разстоянието до готварската печка, защото именно там е възможно тя да се изцапа или повреди. Пейзажа също така не трябва да е прекалено огромна, тъй като смалява облика на кухнята.

За кухните, където са с плочки на стената, главно край чешмата, има друг метод за декориране. По плочките реално могат прекрасно да се залепят стикери с подходящи мотиви и по този начин да се ободри стаята.

theme by teslathemes