Single post

Седем етапа за избирането на жилище в София

Ако случайно безсъмнение вече сте решили реално да закупите жилище в София, пред вас има стъпки, които може да бъдат едновременно интересни, но така също ще отнемат от времето ви.

двустаен апартамен

Приятно е е, тъй като избирате къде ще се преместите, а това като цяло е свързано с хубави емоции, ново начало, гарантирано чисто нов начин на живот. Не е лека задача да се изберат голям брой апартементи,от от които трябва да редуцирате броят до 2-3, а точно след този етап, е добре да проверите всеки един от израбните апаратемнти в София. Това е самото начало при избора на чисто място за живот в София.
Ще бъде много леко да преминете до мига, в който сте готови да изберете жилище, ако сте наясно с всяка една крачка. Ето няколко прости полезни стъпки как да направите избор за апартамент в София:

 1. Спрете се на местност
  Първата крачка е да изберете местност където смятате, че искате да живеете. Районът показва и е главния фактор при вашето търсене. На края не е възжмото да разгледате вскяка една сграда, в района в който искате да живеете. Избирането на местоположение се води от това къде по-точно се намира работата ви и на твоята половинка. Дали в точно този квартал има добри училища и детски градини за вашите деца. Не на последно място е много важно реално дали разполага с Метро.
  2.Изберете точно как наистина трябва да изглежда вашия апартамент в София
  Точно какъв тип жилищна сграда предпочитате? Сграда,в която можете да достигнете използвайки обикновенни стълби (на първите етажи) или просто сграда с асансьор и апартамент на по-висок етаж? Помислете колко стаен апратемнт искате да закупите. Ако прецените, че желаете двустаен апартамент, може да разгледате имотите на агенция за имоти KA 5 https://ka5.bg/offers/prodajbi-2-staen/
  Имате ли никаква нужда от място за паркиране? Научете дали парко мястото е в цената на имото и ако не е така, дали е наличен и какво струва.
  Веднага след това помислете за всичко това, от което имате никаква нужда да се намира близо до вас, без значение дали такива са хранителни магазини, метро станции, паркове за деца, университети, места за разходка на кучета, ресторанти за бързо хранене, магистрали или нещо друго. Решете колко време ще пътувате.
  Вие сами също така ще желаете да определите големината на апартамента, колко квадрата да бъде той.
 2. Определете какво реално имате възможност да отделите като пари за него
  Едно е напълно да знаете точно какво бихте желали, но можете ли да закупите такъв апартамент?
  Съществуват не много на брой елементарни съвети, и те ще ви помогнат да изчислиш реалният бюджет за купуване на апартамент в София. 1-то препоръчва да отделите 50% от постъпленията си за дома з, като главни плащания, gsm, застрахователни полици, комунални услуги и храна, 20%% процента на кредита към банката, спестявания и за инвестиране и тридесет процента% за ежедневни разходи за неща като пътувания, филми, пазаруванеи молове.
 3. Направете много бързо търсене из пазара за имоти
  Сега е време да разберете какво реално се продава, къде по-точно е и относително колко струва. За тази цел може да влезете в уеб страница на Агенция, например тази на КА5 имоти за даване под наем или потърсете сайтове за онлайн имоти. Направете списък на апартаменти и студия, и те да съберат всичко от твоите изисквания.
 4. Извършете бърза проверка на всичко изброено
  Сега знаете точно какво искате. Плюс това вече сте направили и финансов преглед на вашите разходи.
 5. Разгледайте оценките
  Добре е да разглеждате единствено и само апартаменти, които наистина заслужават вашето време, затова направете онлайн проверка на снимките на всички потенциални имоти в списъка ви. Безсъмнение този процес е в състояние да ви спомогне да премахнеш тези които са занемарени или се намират на шумно място.
 6. Прегледайте набелязаните от теб апартамети в София
  Направихте домашната си работа, така че сега е точното време да посетите финалистите в списъка апартаменти. Когато го направите, усетете как се чувствате, като влезете в такъв имот.Това ще значи, че ти е удобно, когато обикаляте из агента,продавача трябва да изглежда добре настроен. Хубаво е да си представите, че вие живеете в точно този апартамент в София.
theme by teslathemes